Om mig

Sedan 2017 driver jag Skjuss by Arne och är verksam inom HR- interim, coachning och ledarskapsutveckling.

Sedan 2005 har jag arbetat strategiskt och operativt inom HR på olika nivåer. Förändring, problemlösning och utveckling inom områden som medarbetare, ledarskap, arbetsmiljö, lön och samverkan. Jag har jobbat i stora och mindre organisationer, internationella och svenska. Mitt bord har alltid varit brett och innehållsrikt.

Jag är certitfierad coach enligt ICF (PCC-nivå) med över 800 coachtimmar i bagaget och än mer timmar med det coachande förhållningssättet i samtal med medarbetare och ledare, i alla tänkbara sammanhang. Viktigt för mig är att alltid skapa en trygg miljö där utveckling och förändring blir möjligt. Jag slutar aldrig att förundras över vilken energi som frigörs i en människa när motivationen kommer igång.

 

Jag jobbar med det coachande ledarskapet i botten. Därtill kommer en mängd teorier kring ledarskap, samtalsmodeller, arbetsrätt samt interkulturell kommunikation och klimatlära. För att bygga ett ledarskap eller stärka en individ utgår jag från individens förmåga och plats i livet just nu. Oavsett fokusområde finns en medveten strategi, om att alltid ha människan i centrum.

Min utbildning och erfarenhet har jag inom etik, interkulturell kommunikation, språk (sv, ty, eng), lön och arbetsrätt. Jag är certifierad professionell coach PCC, coachmentor och tidigare coachexaminator vid Gothia Akademi, ICF-medlem och NLP Business Communication Practitioner, INLPTA.