coaching

Coachning skulle kunna jämföras med att du ger dig själv skjuts från en plats till en annan. Från baksätet, där coachen sitter, kommer tankeväckande frågor som hjälper dig att tyda kartan.

Coachning är inte rådgivning, inte mentorering eller terapi.

Coachning hos Skjuss följer ICF (International Coach Federations) kärnkompetenser.

Upplägget är enkelt. Vi träffas eller ses online och jobbar oss igenom viktiga dimensioner i dina frågeställningar. Hur många gånger vi ses varierar beroende på det upplägg vi kommer överens om. Vi jobbar med tankeväckande och kreativa processer där nya perspektiv och insikter ger en katalyserande skjuts i din utveckling. 

coaching för chefer

För dig som är chef oavsett nivå. Som chef ställs du inför nya utmaningar mest hela tiden. Oavsett om du just klivit in i rollen eller varit där länge är tid till reflektion nyckeln till framgång. Genom coachningen hittar vi din nyckel.

coaching för medarbetare

För dig som medarbetare och ser det fantastiska värdet i coaching. En hållbar utveckling för en medarbetare gynnar både individen och företaget.

stresshantering

Vår vardag fylls lätt av måsten och stress. Stress är inte farligt så länge vi hanterar att stressa av.  Coachning kan vara en fantastisk insiktsskapare till vad stressen egentligen handlar om. .

mentorscoaching enligt ICF

För dig som satsar på coachyrket och önskar mentorscoachning. Mentoreringen kan göras individuellt eller i triader. För alla som har studerat vid Gothia Akademi utgår 20% rabatt